top of page

Отзиви от
нашите Kлиенти

WBE Studio
Препоръка - WBE Studio.jpg

WBE STUDIO

ПРЕПОРЪКА

 

Настоящата референция се отнася до впечатленията на „Трамплин Студио ЕООД“ по отношение на счетоводните услуги извършени от „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“.
 

„Трамплин Студио ЕООД“ е изключително доволна от професионализма и високото качество показано от екипът на „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“.  „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ разполага с квалифициран и отговорен персонал и много добра организация.
 

„Трамплин Студио ЕООД“ препоръчва „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ като сигурен и коректен партньор, тъй като изпълнява стриктно поетите ангажименти и поставените срокове.

Слав Панайотов
/ 05.03.2019 /

Стесла ООД
vasilevavarna1-2.png

Стесла ООД

ПРЕПОРЪКА

 

Тази препоръка се отнася до счетоводните услуги извършени от „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ при съвместната работа със „Стесла“ ООД.

 

Служителите на „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ са комплексни, демонстриращи високи професионални ценности и етика на работа. Винаги сме уверени, че всяко наше искане ще бъде ефективно и точно обслужено. Получаваме професионално обслужване и съвети как да управляваме нашите финансови потоци като спазваме всички закони, наредби и правила.

„Стесла ООД“ препоръчва „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ като надежден партньор, изпълняващ поетите ангажименти и поставените срокове според нормативните уредби.

С уважение: „Стесла ООД
/ 05.10.2020 /

НОВА ВАРНА
vasilevavarna1-3.png

Неправителствена организация НОВА ВАРНА

ПРЕПОРЪКА

 

Референцията се отнася до наблюденията на „Неправителствена организация НОВА ВАРНА“ за извършените счетоводни услуги от „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“.

„Счетоводна и одиторска кантора - Василева“ предлага пълна гама от счетоводни услуги на достъпни цени. Винаги получаваме нужното внимание по съответния счетоводен казус. Служителите са компетентни, отзивчиви, разбрани и с тях лесно и приятно се комуникира.

„Неправителствена организация НОВА ВАРНА“ препоръчва „Счетоводна и одиторска кантора - Василева“, като коректни партньори, винаги отзивчиви за решаване на различни финансови казуси. Комуникацията им е на изключително ниво. Много сме доволни от целия екип. Те са логичния избор за счетоводни услуги.


/ 01.10.2020 /

bottom of page